Jonathan uusi hattu-tempun vuosien takaa

Kilpailin eilen pohjois-Suomessa kansallisissa kilpailuissa Haukiputaalla ABC tallilla. Ratsuinani olivat luottoratsu Jonathan ja uusin tulokas Sultan Of Swing. Kilpailimme kahdessa helppo A-tasoisessa luokassa. Jonathan keräsi sinivalkoiset voitto-ruusukkeet molemmista luokista, ensin 66,25%:lla ja sitten 64,60%:lla. Jonathan hoiti hommansa hyvin kuten aina, mutta toisessa luokassa en ollut täysin tyytyväinen omaan ratsastukseeni, näin jälkikäteen olisin ratsastanut muutaman kohdan eritavalla.

Nämä kilpailut olivat minun ja Sultan Of Swingin ensimmäiset yhteiset kun olen ratsastanut hevosella vasta muutaman viikon. Olin tyytyväinen panokseemme ja tuloksemme oli 56, 25% Koko homman tarkoituksena 0li saada hyvä kokemus ja parantaa meidän yhteistyötä ja kohentaa hevosen itsetuntoa ja luottamusta.

”Legendaarista” Jonathanin voitoissa oli se että tämänlainen tapahtuma tapahtui kymmenen vuotta sitten, ainoana erona oli Jonathanin ratsastaja, joka vuonna 2000 oli äitini Monica joka siis silloin voitti Jonathanilla samassa paikassa, samantasoisissa luokissa.

Seuraavat kilpailuni ovat tulevana sunnuntaina Sulvalla, Vaasan lähistössä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s