Kindley voitti Lappeenrannassa


Helatorstaina järjestettiin kansalliset kilpailut Lappeenrannan raviradalla. Kilapilimme Kindleyn kanssa kahdessa luokassa. Voiton Kalle nappasi tulosprosentilla 68,20% ohjelmasta helppo A FEI World Dressage Challange test-B, ohjelman ns. ”kohokohdat” joista Kalle keräsi kaseja taskuun olivat: keskiravi, pysähdys, peruutus, laukanvaihto käynnin kautta sekä askellajit. Toinen luokka johon osallistuimme oli FEI Va B junioreiden joukkueohjlema, tuloksena 60,00%. Tulevana sunnuntaina kilpailen Pietarsaaressa aluekilpailuissa Jonathanilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s