Jonathan putsasi palkintopöydän Pietarsaaressa


Viime viikon sunnuntaina kilpailimme Jonathanin kanssa aluekilpailuissa Pietarsaaressa. Osallistuimme kahteen helppo A-tasoiseen avoimeen luokkaan. Jonathan teki työnsä normaaliin tapaan mallikkaasti. Jonathan voitti molemmat luokat, ensimmäisestä luokasta keräsimme 68,4% ja toisesta 67%. Nyt olen itse matkoilla Ranskassa kuusi päivää, sillä välin valmentajani huolehtii hevosistani kotona. Seuraava koitos on 29.-30.5. Korpilhaden kansallisissa kilpailuissa, jolloin ratsastetaan nuoriso ikäluokkien PM katsastuksia kouluratsastuksessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s