Ensimmäiset PM-katsastukset takana

Viime viikonloppuna (29.-30.5.) ratsastettiin Korpilahdella kansallisissa kilpailuissa ponien, junioreiden ja nuorten ratsastajien katsastuskilpailuja heinäkuisia Pohjoismaiden mestaruuskilpailuja varten. PM:t ratkotaan tänä vuonna Norjan Drammenissa heinäkuun alussa. Jokaiseen ikäryhmäjoukkueeseen valitaan 4 ratsukkoa, ja joukkuepaikoista käydään kovaa taistoa. Ponien osalta katsastuskilpailut ovat paketissa ja ponijoukkueen niemämistä odotellaan jännityksellä. Junioreilla ja nuorilla ratsastajilla on vielä yhdet kahden päivän katsastus kilpailut kesäkuun puolivälissä Ypäjällä, Finnderbyn yhteydessä.

Omalta osaltani joukkuepaikka ei näytä lupaavalta, koska viimeviikonloppuiset kilpailunäyttöni Kindley:llä ja Jonathan:lla eivät olleet järin vakuuttavia. Lauantain junioreiden joukkueohjelmassa sijoituimme Kindey:llä sijalle 3 ja sunnuntain henkilökohtaisessa ohjelmassa sijoituimme Jonathanin kanssa sijalle 4. Kuvassa oikella Suomen juniorikouluratsastus joukkue Tanskan PM-kilpailuissa kesällä 2009.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s