Talvi on täällä

Pitkästä aikaa! Kisakausi on ohi. Paljon on tapahtunut lyhyen ajan sisällä. Tallistani on myyty kaksi hevosta. Oma opetusmestarini Kindley on siirtynyt jatkamaan opetustehtävissä keski-Suomessa. Ja ratsastettavani Weltentanz on myyty Kajaaniin, hyvään kotiin. Hienoja hevosia ja olen todella kiitollinen heille yhteisistä hyvistä hetkistä. Kauniit muistot lämmittävät sydäntäni. Tällä hetkellä tallissani on karsina joka odottaa uutta asukasta, tällä hetkellä ei uutta asukasta ole tulossa mutta hakusalla on. Jäljellä tallissani on luottoratsuni Jonathan ja kaksi 3-vuotista oria; Romanesque P ja Derecho, joka on ex. kisaponini Park’s Tambourin hieno jälkeläinen. Tällä hetkellä käyn lukion toista luokkaa ja tammikuussa siirryn taas reiluksi kuukaudeksi Kokkolan kauppaopistoon opiskelemaan ja sieltä taas takaisin lukioon. Kisakauteeni 2010 olen kaikin puolin tyytyväinen, parhaat saavutukseni ovat: aluemestaruus kultaa junioreissa Jonathanilla henkilökohtaisesti sekä joukkueena, halli sm bronssia Jonathanilla, PSG voitto Kindley:llä 64%, Va B voittoja Jonathnailla 69% ja Weltentanzilla PSG debyytti 60%. Hyvää joulunodotusta kaikille. Olkaa kilttejä toisillenne. Sekä rauhallista itsenäisyys päivää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s