Uusi hevonen tallissa

Viime lauantaina ostin uuden hevosen. Roma on tamma, ja lempinimeksi tuli Julia, kun tallista löytyy Romeo ennestään. Roma on syntynyt Saksassa vuonna 1998. Säkäkorkeudeltaan 171cm, rautias. Isä: Rohdiamant, emänisä: Fernandez. Koeratsastuksessa tunsin ”rakkautta ensi silmäyksellä” vaikka Julia jännitti minua hieman alussa. Tulevana perjantaina suuntaamme Vaasaan kahden päivän aluevalmennuksiin. Julia on kotiutunut hyvin ja tulee todella hyvin toimeen uusien tallikaveriensa kanssa. Pojat ovat innoissaan tallin uudesta tyttö-asukkaasta, ja varsinkin Jonathan on mielissään uudesta naapuristaan, onhan Julia kuitenkin niin kaunis! Oikea Lady! Romeolla ja Julialla on lähes samaa isä-linjaa, eli ovat sukulaisia :-)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s