Roman Kür-ohjelma valmis

Viikon päästä suuntaamme Ypäjälle kahden päivän junioreiden maajoukkuevalmennus leirille. Maajoukkuevalmentaja Marko Björs vastaa valmennuksesta. Ensimmäisenä päivänä harjoittelemme radanpätkiä ja toisena päivänä ratsastamme vapaaohjelmamme kokonaisuudessaan musiikin tahtiin. Minun ja Julian ohjelman tein valmiiksi tänä viikonloppuna. Sisäänratsastus musiikkimme on Madonna-Open Your Heart To Me ja ravimusiikki on sekä iloinen että pirteä, instrumentaalinen Michael Bublé-Viva La En Rose, käynti musiikki on kaunis: Percy Faith-Theme For Young Lovers ja laukka musiikkimme on Michael Jacksonin You Rock My World. Olen jo melko kauan hakenut meille sopivaa musiikkia ja tyydyin toistaiseksi nyt näihin, joihin olen tyytyväinen :) Laukkamusiikiksi olisin halunnut Toton African, mutta en tähän hätään löytänyt kappaletta ilman sanoitusta. Yhdeksi vaihtoehdoksi laskin myös ABBA-kürin… Saa nähdä mitä valmennusviikonloppu Ypäjällä tuo tullessaan, minkälaisia muutoksia meidän kür-ohjelmaan tehdään, jos tehdään. Jännitävää ja kivaa! Valmennuksen virallinen päivämäärä on 30.-31.1.2011. Samalla reissulla Derecho jää koulutukseen Ypäjälle ja aloittaa valmistelut ponioripäiviä varten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s