Viikonlopuksi Ypäjälle

Perjantaina suuntaamme Ategon kyydissä Ypäjälle. Menomatkan nelijalkais-kyytiläiset ovat Roma ja Charly Brown. Lauantaista sunnuntaihin Marko ja Stella valmentavat poni-, juniori-, ja young rider ratsukoita Ypäjä-hallissa. Leirin teemana on joukkueohjelmat, leiriläiset saavat myös osallistua mielenkiintoisille luennoille sekä psyykkiseen valmennus tuokioon. Sunnuntaina hevoselleni, Romalle tehdään FEI-passi, joka on pakollinen hevosille jotka kilpailevat kansainvälisellä tasolla. Internetin mukaan sää lämpenee ensi viikolla kolmellakymmenellä asteella, että plussaa on siis luvassa! Tschüs!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s