Tästä on hyvä jatkaa

Nyt on minun ja Roman ensimmäiset yhteiset kilpailut takana. Olemme hyvin tyytyväisiä menoon, molempia jännitti, minua hiukan ja Roma aika paljon! Ratsastimme kaksi luokkaa; Vaativa B FEI Junioreiden esiohjelma 2009 (60,88% 3 sijoitus) ja Vaativa B:3 (54,51%). Arvostelupöytäkirjoissa oli numeroita 2-7 välillä, ei vielä sen korkeampia tässä vaiheessa ;) Seuraavat kilpailut ovat viikolla 10 Ypäjällä, silloin on luvassa luultavasti 3 starttia, mm. PM-katsastukset! Huomenna ajan BE-ajokokeen, wish me luck!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s