Kolmet kisat ja valmentautumista

Paljon on tapahtunut pienen ajan sisällä. Luottoratsuni Jonathan on myyty ja muuttanut uuteen kotiin. Roman kanssa olemme ehtineet tehdä paljon! Olemme osallistuneet saksalaisen Christoph Hessin kaksipäiväiseen valmennus tilaisuuteen Ypäjällä, antoisaa oli!!! :) Julia ja minä olemme nyt 5 starttia kokeneempia, tulosprosentti on vaihdellut 60,85-65,56% joka oikeutti kolmeen kakkos-sijaan ja yhteen voittoon. Ypäjällä saimme myös valmennusta ja apua luottovalmentajaltani Kiki Nybergiltä. Kalenterini mukaan seuraavaksi vuorossa on aluevalmennukset Vaasassa tulevana viikonloppuna. Seuraavat kilpailut on Jyväskylässä 3.4.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s