Andiamo kehittyy

Vaasan Sulvalla järjestettiin eilen aluekilpailut haastavissa sääolosuhteissa.

Andiamon kanssa starttasimme yhdessä helppo A-tasoisessa luokassa josta tuli toinen sija lopputuloksena, ja sininen ruusuke. Tuloksemme oli yli 63%. Sateinen sää teki kepposet useammalle, mutta sadetta ei kannattanut suotta paeta, hyvää harjoittelua vaan! Eihän me suomalaiset olla sokerista! Andiamo oli hieno ja innoissaan, jännitti radalla, mutta uskon lujasti että lähiaikoina saan ratajännityksen laukeamaan :-) Ensi sunnuntaina suuntaamme taas Vaasaan kilpailuihin, silloin osallistumme Seniori cup-osakilpailuun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s