Sista veckan hos oss

Min och pappas före detta häst, Sultan of Swing är såld, och skall flytta till sitt nya hem i Sievi nästa vecka. Sune, som vi kallar honom, har bott hos oss många år och glädjt oss alla mindre eller mer. Han är alltid glad av att se en, och hälsar gnäggande lika glatt, varje dag. I Februari började min goda vän Kika rida honom. Hon har gjort enormt bra arbete med honom, som ni kan se på bilderna! Hela stallet Björndahl önskar allt gott åt

Sune tillsammans med sina nya ägare :-)

PS.
”Det är mysigt att gå på tygeln”
-Wiveca Schenholm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s