Golf SM

Tällä hetkellä olen Karjaassa…
Olen viikonlopun pituisella matkalla isoäitini kanssa. Hän kilpailee Senioreiden C-ryhmässä. Ensimmäisen kierroksen lyönnit eivät löytyneet riittävän hyvin alusta saakka, mikä rokotti päivän lopputulosta. Huomenna on lähtö taas reiältä nro 10 (haastava väylä!). Lähtöaika on 9:10 ja tämänpäivän sijoitus oli 13. Meillä on ollut perjantaista lähtien todella kiva reissu! Ja olen myös päässyt itse harjoittelemaan, putit alkavat luistaa!!! :) huomenna kotiin ajoissa :) noin 8h ajomatka tiedossa… Ja ensiviikoa odotan innolla. Paljon treenejä ja Ouluun sitten ens viikonloppuna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s