Tuli ostettua hieno kirja!

Ostin tänään hienon ja mielenkiintoisen kirjan, joka kertoo nuoren ratsastajan tarinasta, lapsuudesta saakka nykypisteeseen. Kirjan nimi on ”lähtövuorossa Anna-Julia Kontio”. Kirjassa sukelletaan kulissien taakse ja tutustutaan Juuliin henkilönä ja hänen ratsuihinsa. Miksi, miten ja millä tavalla hänestä on tullut suurenmoinen ratsastaja. Kirja on opettava ja hyödyllistä luettavaa, suosittelen. Omani ostin tänään suomalaisesta kirjakaupasta hintaan 23,70. Vein viimeisen kappaleen, mutta niitä tulee varmasti lisää lähipäivinä. Henkilökohtaisesti ihailen ja arvostan Anna-Juliaa paljon. Hän on yksi esikuvistani ja kuuluu niihin henkilöihin joilta olen oppinut todella paljon, mukaan laskien hänen äitinsä, Tuula Kontion.

Sultan of Swing on tänään muuttanut uuteen kotiinsa.

Huomenna alkaa neljän päivän valmennusleiri meillä kotona, joka huipentuu kisaviikonloppuun Oulussa järjestettäviin kansallisiin kouluratsastus kilpailuihin. Kilpailen silloin vain Hackerilla :) Tänään tuntui siltä kuin Julia ja minä olisimme olleet maailman onnellisimmat…miten voikaan rakkaan hevosen juoksuttaminen tuntua niin ihanalta…mietin vaan, niin paljon iloa niin pienestä asiasta…ihanaa, että Julia on olemassa <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s