Ella ja Emma III lähti kotiin

Viime viikon tiistaina meille saapui vieraita Vaasasta. 14-vuotias kenttäratsastaja Ella, poninsa Emman kanssa, joka on 11-vuotias eestiläinen tamma. Ratsukko saapui minun valmennettavaksi. Treenasimme tiistaista perjantaihin ja perjantai iltana myöhään matkustimme Ouluun kilpailuihin, jotka kestivät lauantaista sunnuntaihin. Kilpailuissa Ella ja Emma osallistuivat yhteen luokkaan molempina päivinä (helppo B ja A), koko poppoo on tyytyväinen viikonloppuun josta koitui ikimuistoinen. Ella on todella ahkera ja reipas! Maanantaina kävimme hupaisalla maastoretkellä kisahevosten kanssa ennen vaasalaisten iltaista kotimatkaa…
Viikon aikana kerkesimme tehdä paljon, mutta olisimme halunneet tehdä enemmänkin mutta aika on rajallista.  Harjoittelimme mm. ELL-tarkastusta ja lettien ompelemista, meillä oli leffailta, lättykestit, seurasimme harjoitusestekilpailuja, Ella oli mukana kun olin pitämässä valmennuksia ja seurasi kun itse ratsastin hevosillani. Kävimme myös kaupungilla, mm. Vohvelikahvilassa, mikä on ihastuttava paikka Kokkolan kesässä. Keskiviikkona ja torstaina oli rataharjoitukset.

ponityttöjä

ihana Ella

 Matkalla Ouluun kuuntelimme NRJ:tä, Spice Girlejä ja Suomen leijonien virallista kokoelma levyä! ;) Vajaan viikon aikana olemme nauttineet toistemme seurasta ja nuoruudesta, ja ennen kaikkea nauraneet suunnattomasti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s