Hacker loisti sateessa

Viime viikonloppuna Oulun Äimärautiolla oli kansalliset kouluratsastus kisat. Osallistuin niihin Susanna Kuparin omistamalla mustalla Hacker nimisellä ruunalla, joka on myytävänä. Hacker kilpaili kolme kertaa, ja joka kerralla ylsimme palkintosijoille! Yess! Lauantaina menimme vain yhden luokan helppo A FEI World Dressage Challenge Test-B 2001-ohjelman josta tuli kuudes sija prosentein 67,9% Voitto meni Vaasaan Hanna Kalliolalle. Sunnuntaina menimme aamupäivällä FEI Vaativa B junioreiden esiohjleman 2009, josta Hacker plokkasi 3. sijan 61,98%
Ja sitten vielä sunnuntai-iltana uimaallas ulkokentällä rankkasateessa Hacker teki viikonlopun parhaan radan helppo A:4 ohjelmasta tuloksella 68,3% joka päätyi voitokkaasti ;) Täytyy todeta että tälle hevoselle sää ei vaikuta huomattavasti suorituksen laatuun! Satoi tai paistoi, Hacker pelittää AINA!!! Hurjan kiva viikonloppu meillä kyllä oli! Ja kavereiden kanssa tuli pelattua korttia ja muuta mukavaa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s