Aurinkoinen viikonloppu pohjoisessa

Viime viikonlopun vietin Haukiputaalla kisoissa. Kilpailin Andiamolla neljässä luokassa: He A:4, Va B:0, FEI WDC test -B ja PRIX ST GEORGES (!!). Kyllä, sunnuntaina iltapäivällä debytoimme pyhässä yrjössä :-) meni oikein hyvin, paremmin mitä’ olin odottanut, sormet syyhyää ensi kertaan, kun pääsee parantamaan heikkoja kohtia. Viikonlopun saaliiksi jäi vain yksi vihreä ruusuke ensimmäisestä luokasta. Saavuimme kisapaikalle lauantaina puolilta päivin ja lähdimme sunnuntaina myöhään iltapäivällä. Viikonloppu päättyi kisapaikalla ikävästi, kun 12 viikkoinen pieni koiranpentu jäi hevosen kavion alle tallinkäytävällä, pieni suloisuus menehtyi ikävästi :( Kotimatkalla poikkesimme Hauhtosen marjatilalla, ostimme monta laatikollista mansikoita ja vadelmia. Ensi viikonloppuna lähdemme Lempäälään Hackerin kanssa, siellä kilpaillaan kouluratsastuksen SM kilpailuissa junioreille, viimeistä kertaa minun kohdallani.


Minä ja Andy Vaativa B:0-radan jälkeen”Carpe Diem”
”Ride proud”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s