Prestige D1-satulat Myrkyssä pääluokan kolmoisvoittoon!

Lauantaina olin kilpailemassa Karijoella Myrkyssä Andiamolla ja Romalla. Nämä kilpailut olivat Romalle ensimmäiset pitkän sairasloman jälkeen. Keli oli aurinkoinen ja päivä täydellinen. Kilpailuihin valmistautuminen oli poikkeuksellinen syysolosuhteista johtuen, mutta lauantain tulossaldo sitäkin parempi; kaikille avoimessa helppo A:2-luokassa voiton vei Andiamo tulosprosentilla 64 ja Roma oli kolmas tuloksella 62%, kyseisessä luokassa Sanna Myllykangas oli toinen ja neljäs eri hevosilla. Päivän viimeisessä luokassa joka ratsastettiin vaativa B:0-ohjelman mukaisesti , myöskin avoin kaikille, oli Prestige-satuloiden juhlaa. Andiamo voitti taas 67%, Sophia Backlund ja Zerleone tulivat toiseksi 64% ja Roma oli hienosti kolmas tuloksella 63%, yhteistä näillä ratsukoilla on maagiset huippusatulat! Keräsimme hienon saaliin kotiin Kokkolaan vietäväksi: neljästä lähdöstä neljä palintoruusuketta.

Karolina & Ellen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s