Sweden, The Netherlands and Belgium

”Borta bra, men hemma bäst” on sanonta joka sopii minulle :) Koska olen kuitenkin menevä ja matkustamisesta diggaava. Ruotsissa olin poikaystäväni ja vanhempieni kanssa, olimme seuraamassa Stockholm International Horse Show’ta pidennetyllä viikonlopulla Ruotsin pääkaupungissa. Todella onnistunut matka! Sitten matkustimme kotiin, nukuin omassa sängyssä yhden yön ja lähdin sitten samantien seuraavana päivänä junalla Tampereelle, seuraavaksi autolla Helsinkiin, sieltä lentokoneella Amsterdamiin, sitten junilla Dalfseniin (pieni kaupunki Hollannissa) sieltä ajoin hevoskuormaauton Belgiaan. Olin hevosenhoitajana ja kuskina Anna-Julia Kontiolle, joka kilpaili De Warressa kansainvälisissä esteratsastus kilpailuissa neljällä hevosella ( Rio Nuevo, Quali Quanti, Konstantinos KS ja Eafons Escape). Antoisa ja opettava reissu oli ja myöskin ajattelumaailmaa avartava :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s