Tervetuloa! Välkommen!

ImageKaikki ovat lämpimästi tervetulleita Isojärven tallin joulujuhlaan! Sunnuntaina 18.12.2011 kello 16.00 Itse esiinnyn Andiamon kanssa Marilyn Monroena yhdessä James Bondin (Alex Nikkasen) ja Donnerschlagin kanssa. Upea joulushow luvassa! Katso lisää www.kokkolanratsastajat.com

Ni är alla hjärtligt välkomna till Storträsk stalls julfest inkommande söndag klockan 18! Jag med hästen Andiamo kommer att föreställa Marilyn Monroe tillsammans med Alex Nikkanen och Donnerschlag som föreställer James Bond i en snygg Pas De Deux-dressyr föreställning! Passa på och kom på plats! Se mera på www.kokkolanratsastajat.com

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s