Roman kanssa valmennukseen

Huomenna ja lauantaina matkustan Nurmoon Koivusalon tallille, jonne Kiki Nyberg saapuu pitämään aluevalmennusta. Minä ja Roma olemme palautuneet ja valmiita uuteen treeniviikonloppuun! Kiki on valmentanut minua yli 10 vuotta! Olin ensimmäisen kerran Kikin valmennuksessa veljeni welsh mountain-ponilla Hectorilla Lehtimäellä. Huomenna Kiki valmentaa minua ekaa kertaa Young riderina (ikäluokka 16-21v.) Roma pääsee yksinoikeudella matkaan;) kuvissa viikonlopun aikataulut (pe ja la).

20120119-145300.jpg

20120119-145307.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s