Tränade i Jakobstad

I dag var jag och Romeo första gången i manege! Vi var på Anna von Wendts dressyrlektion i Jakobstad. Det var nog jätte bra och vi blev bägge två så nöjda med Romeo! Anna verkade också nöjd.. ;) Fick flera nya verktyg i min verktygslåda; t.ex. när man rider en ”slö/långsam” häst ska man använda gasen sparsamt och räkna fast till fyra under tiden man tvingar sig själv att ha skänkeln stilla före man ”får lov” att använda skänkeln på nytt! Rida alltid mot bettet/tygeln för att jobba rätt (nackens siluett ska inte vara bruten utan rund, lång och ganska låg). Ni kan säkert förstå hur ivrig och glad man blir med sin unghäst man haft redan i 4 år, då allt lyckades: lastningen, resan, sadling, träning osv.! Kul Kul! :) Video kommer på YouTube…

20120215-213409.jpg

20120215-213417.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s