Derecho ekaa kertaa kisoissa!!!

Niin se aika meni ja meidän Dudusta tuli iso poika, ja oli aika ottaa askel kohti tulevaa… Olimme sunnuntaina Pietarsaaressa harjoituskoulukilpailuissa, starttasimme helppo C:2-luokassa ensimmäisenä. Dudu vaikutti olevan sitä mieltä että koko tilanne oli jännittävä, erittäin mielenkiintoinen ja kiva! 5-vuotias ponioriimme esiintyi ryhdikkäästi ja energisesti. Pohdiskelin jälkeenpäin että pidemmän verkan uskaltaa tehdä ja kaksi luokkaa ei ylitä Dudun rajoja kun haluamme pitää kilpailuja hauskana ja miellyttävänä tapahtumana! Dudu keräsi itselleen kaikkien huomion ja kisadebuutin tulokseksi saimme 55% ja hyvän kokemuksen :-) Olen todella ylpeä ja tyytyväinen.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

2 thoughts on “Derecho ekaa kertaa kisoissa!!!

  1. Tosi hienoja kuvia ja onnittelut onnistuneista kisoista :) Kaunis poni ja ihailen tota sun istuntaa niin paljon… ! Missäpäin meinaatte tulevalla kaudella kilpailla? Tuletteko etelämpäänkin? :)

    • Kiitos paljon! Tottakai :) Derechon kanssa mennään sinne missä on sopivia luokkia, tarkoitus on kiertää paljon ja saada nuorukaiselle paljon ratoja alle :) Blogiani seuraamalla pysyy hyvin ajantasalla missä päin liikumme! =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s