Viime vklp.

Lauantaina 10.3. osallistuin kolmella hevosella Isojärvellä järjestettyihin harjoituskoulukilpailuihin. Päivä alkoi helpolla A:lla johon osallistuin Romallani, joka voitti a- kympin 63%:lla, tammani oli jännittynyt ja tuijotti koko ajan oviaukkoja. Olin tyytyväisin toiseen takaosankäännökseen.
Derecholla ja Romanesque P:llä menin helpon C:n; Romeo oli kolmas ensimmäisessä kilpailussaan 64,4% ja suoritti tehtävänsä niin kuin toivoin! :) Dudu oli neljäs 64,2% Molemmat nuoret liikkuivat hienosti eteen (varsinkin Romeo) saaden arvosanat 8 askellajeistaan ;)

20120313-233623.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s