Happy birthday Roma!

Tänään mun saksalainen tamma täyttää 14 vuotta ! Olemme olleet yhdessä vajaat puolitoista vuotta mukaanlaskien raskaat ajat viime keväänä. Tänään on ilon päivä johon kuuluu valmistautumista sunnuntain kisaan ja paljon hellyydenosoituksia :)

20120316-121610.jpg

4 thoughts on “Happy birthday Roma!

  1. Hei neljätoistavuotias kaunotar!!!! Ihanaa että Roma voi noin hyvin! Olen todella iloinen että olette löytäneet yhteisen sävelen. Roma on yksi hienoimmista ja hauskimmista hevosista joita olen saanut ratsastaa. Tulen ensi sunnuntaina Poni-Hakaan katsomaan TEITÄ! SII Juu!!!! Saija

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s