Nyt on treenit treenattu

Ja huomenna on näytön paikka! Ratsastin molemmilla, Julialla ja Andyllä 45min. Julian menin nivelillä ja Andyn kangilla. Hyvin mielin lähdetään matkaan huomenna aamuyhdeksältä.. Tänään olen myös käynyt valmentamassa ja siivonnut tallilla, mm. tarhaa kun nyt on hyvä keli ja ens yönä pakkanen. Huomisesta saatta tulla rankka päivä kun viimeinen starttimme on seitsemän maissa illalla, pitkä matka ja YO-kirjoitukset maanantai-aamuna. Mutta tämä on silti se mitä haluan tehdä. Nukun hyvin yöt ennen kirjoituksia. ”Uniakut ladattu”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s