Yleisö joutui odottamaan

Tilaisuus ei alkanut minun kohdalta hyvin… Olin tunnin myöhässä!!!! Tilaisuus piti alun perin olla sunnuntaina viideltä mutta siirtyi lauantaille neljäksi, minun mieleeni oli jäänyt se kello viisi :(
Esitimme helppo A-tasoisia liikkeitä Jenni Rintalan juontaessa samanaikaisesti. Yleisö sai myös esittää toiveita esitettävistä liikkeistä. Julia oli tavalliseen tapaansa jännittynyt ”vieraassa” ympäristössä. Tämä oli juuri mitä tarvitsimme, treeniä vieraassa ja jännittävässä tilanteessa. Kun tilaisuus oli loppu, tartuin tilaisuuteen ja treenasin lisäö peruutuksia, sarjavaihtoja, piruetteja ja sicksack laukkasulkuja. Nyt meidän perheessä tehdään viimeiset valmistelut huomista varten. Kokonaisuutena Julia oli nyt parempi kuin viime viikonloppuna! (Olen tehnyt lisäravinnointiin muutoksia). ;)

20120331-192315.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s