Roma toi auringon kisapaikalle

Eilen oli kurja keli. Ja minä olin onnellinen varaamistani päiväkarsinoista :) niin ei tarvinnut sateessa satuloida neljää hevosta! Molemmat nuoret eli Derecho ja Romanesque P suoriutuivat tehtävästään hyvin, jääden vielä tuloksillaan alle 60%. Dudu ravasi keskihalkaisijalla suoremmin kuin viime viikonloppuna ;) Andiamolla kilpailin senioreiden hallimestaruudesta jääden 0,5 pistettä mitalista. Andy teki perusradan, heppa oli turhan ”innoissaan” vähän niinkuin leikkisä koiranpentu eikä meinannut pysyä kengissään. Toivon saavani enemmän malttia meidän suorituksiin vaikken tosiaankaan pidä innostunutta hevosta huonona asiana! Andy sai jotain 63% ja päälle, luokassa eka ei sijoittunut. Ja sitten oli Roman vuoro. Heikot verkkamahdollisuudet eivät haitanneet minua ja luonnonlahjakkuuttani ;) kun eilen nousin selkään ja otin ohjat käteen ”Julia” oli rento ja säilyi sellaisena loppupäivän :) olemme tainneet löytää toisemme kun tuntuu että luottamus on molemminpuolista ;) Roma vei luokan voiton 65,8%. Tammani on taistelija, mutta eilen ei ollut taistelulle tarvetta…

20120415-141521.jpg Roman voittoruusuke

20120415-141619.jpg Romeo Jonathanin voittoloimessa

20120415-141703.jpgDudu iskän takki päällä!

20120415-141811.jpg Roma syö päiväruokia ladaten akkuja ensi viikonloppua varten

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s