Tutustumismatka Vantaalle!

Lauantai-aamuna lähdemme Vantaalle kansallisiin kouluratsastuskilpailuihin. Otan mukaani Roman, valmentajani ja poikaystäväni. Lauantaina kokeilemme Roman kanssa Prix St Georges-luokkaa (vaativa A) ;) ja sunnuntaina on sitten tarkoitus startata Intermediate I-luokassa. En ole koskaan ennen mennyt näin vaikeita luokkia Roman kanssa, muilla hevosilla kylläkin (Jonathan, Kindley, Weltentanz, Andiamo ja Hacker). Yövymme Tuusulassa Rusutjärven lähistöllä Sakun Tallilla. Lähden matkaan nöyrin ja rennoin mielin. Kilpailuja on melko heikosti ja koska meillä on Roman kanssa tarkoituksena nousta  tälle tasolle, on tämä ensimmäinen askel tikapuissamme kohti niiden huippua. Näiden kilpailujen jälkeen Roma saa kevyemmän jakson kolmen kilpailuviikonlopun jälkeen, sen Julia on ansainnut ;)

2 thoughts on “Tutustumismatka Vantaalle!

  1. Huh huh miten hienosti Roma meni! Oli aika urakka sille ja oli ilo nähdä miten se luotti sinuun Elin! Mahtavaa jatkoa teille ja pidä hyvä huoli sun todella elegantista ja hienosta hevosesta! Hyvää ja turvallista kotimatkaa!

    • Kiitos paljon minä pidän! ;) Oli hienoa että tulitte paikanpäälle kannustamaan, kiitos siitäkin :) Kotimatka meni hyvin, vuorokausi vaihtui kylläkin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s