Träning med Ed Dabney!!

Olimme Cillan kanssa tänään valmennuksessa tunnin verran. Pääasiassa Ed työsti Cillaa tehtävillä ja harjotteilla maastakäsin :) ”six keys to harmony” löytyy myös DVD:nä jonka saa hankittua liikkeestämme Foto-Björndahl. Ed Dabney on yksi maailman parhaista hevoskuiskaajista ja on kotoisin Georgiasta (USA). Hän vierailee myös mm Tukholmassa kuninkaalusessa hovitallissa pitämässä koulutustapahtumaa! Ed on auttanut minua Roman, Romanesque P:n ja Derechon kanssa. Hän on parantanut ja syventänyt suhdettani hevosiini. Hevoset ovat laumaeläimiä jotka tarvitsevat määrätietoisen johtajan helpottamaan niiden elämää. ”Life will be easy when Elin is the boss”. On myös todella tärkeää että on hevosiensa kaveri: kehuu ja rohkaisee, on selkeä… Ja sitten että ei ikinä anna namuja kädestä!

20120429-234251.jpg

20120429-234306.jpg

20120429-234314.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s