Paluu arkeen

Lehdissä on ollut kiitettävästi juttua K-GR:n menestyksestä Kauhajoella :) Tiistain ÖT:ssä tulee olemaan vielä juttua joukkueeni saavutuksesta! Sitten meistä on kirjoitettu yhteensä neljässä lehdessä (!) Ilkka, Keski-Pohjanmaa, Pohjalainen ja ÖT. Ensi viikon maanantaina eli 27.8. Isojärven saldessa on kakkukahvit jonne saapuvat kaikki menestyksekkäät ratsastajat (mm. tuore SM-hopeamitalisti Rebekka Ylitalo!) ja sinne ovat tervetulleet kaikki fanit ;) ja tukijoukot!

Uskoisin että seuraavat kilpailumme ovat Uusikaarlepyyssä 9.9. ja sen jälkeen kotikisat 15.9. jolloin ratkotaan henkilökohtaiset aluemestaruudet!

En ole vielä ehtinyt mainita että olemme Roman kanssa muuttaneet pois kotoa ja Roma asuu nykyään Kvikantin Ratsutilalla, lähellä Stall Björndahlia. Muut hevoset asuvat edelleen SB:ssa.

Roman uuden kodin nettisivut ovat: http://www.kvikantinratsutila.fi

2 thoughts on “Paluu arkeen

  1. Ekana pakko sanoa että sulla on huippu blogi, olen ollut jo pitkään lukijana:) Mutta minkä merkkiset/malli nuo Roman ihanat kankisuitset ovat, entä mistä otsapanta on hankittu? Upeat! :)

    • Kiitos kiitos :)) roman kanget on kiefferin, turparemmi Passier&sohn ja ohjat on Prestigen pyöristetyt ja otsapanta on Jacsonin Foto-Björndahlilta :D ja mulla on ratsastushousuihin vyö samoilla kivillä ;) ❤Roma on semmonen kultaheppa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s