14 thoughts on “Myydään iPhone 3G/3GS kuoria!

  1. Voi kun olisi vielä tuo 3gs niin voisin ostaa vaikka kaikki! :( Harmi vaan että päivitin alkuvuodesta puhelimen jo uudempaan malliin! Jos sulla on 4s:n samantyyppisiä kuoria niin voisin ostaa mielelläni :D!

    • Mulla on itseasiassa yksi hieno, vaikka en koskaan omistanutkaan iPhone nelosta… Voisin laittaa senki myyntiin tänne :) Ja sitten Foto-Björndahlin hevososastolla on myynnissä erilaisia GPA-kännykkäkuoria iPhone neloseen! mm. punasena ja mustana. ne on siliconisia ja todella pehmeitä ja miellytäviä käteen!! muistaakseni 29€

  2. Voi ei! Kun on ihania! Mikä näistä on vielä myymättä? Mulla on iphone 3gs ja olen ettinyt kuoria jo pitkän aikaa, oisko millään mahdollista laittaa mulle vastausta että mitkä on vapaana? :) siis todella ihania !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s