Vuoden ekat kunnon kisat

Kilpailin eilen Kajaanissa Derecholla ja Romalla, edustaen ylpeästi kotiseuraani Kokkolan ratsastajia eli K-GR :)

Derecho otti kaksi sijoitusta alueluokista helposta B:stä ja A:sta, molemmista 65% iloksemme meillä on niin paljon kehitettävää ja hyvät eväät repussa! :) saimme Derechon kanssa myös kvaalituloksen jolla saamme osallistua kansallisiin kilpailuihin! (helposta A:sta 60%). Nyt Derecholla on viisi starttia alla tänä vuonna.

Romalle Kajaanin kansalliset olivat kauden avajaiskisat ja sen kyllä huomasi! Oli minullakin hieman perhosia vatsassa mutta Romalla sata kertaa enemmän! :) vaativasta B:stä Roma otti toisen sijoituksen 64%, Riikka Kuosmanen joukkuekaverini ponien EM:sta (-09) voitti luokan todella tyylikkäällä suorituksellaan hevosella Minet J 67%

Seuraavat kilpailut ovat Ilmajoella missä Roosa Mikkola starttaa ponien hallimestaruuden Derecholla, koska olen itse liian vanha.. Ja otan Roman samalla mukaan totuttelemaan takaisin valkoisiin kouluaitoihin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s