Ypäjän kilpailut peruuntuivat meidän osalta

Tulevana viikonloppuna 5.-7.4. järjestetään korkeatasoiset kansalliset kilpailut Ypäjällä. Siellä ratsastetaan mm. YR Future Cupin ensimmäinen osakilpailu. Ainakaan toistaiseksi kilpailuja ei ole peruttu sairastapauksien vuoksi talliympäristössä, jonka johdosta moni on perunut osallistumisensa kyseisiin kilpailuihin. 

Minun ja Roman kohdalla syy oli sama. Emme halua ottaa pienintäkään riskiä kun kyse on hevosemme terveydestä ja hyvinvoinnista. Joten jäimme kotiin, tämän on tavallaan melko suuri pettymys kun odotimme kilpailua kuin kuuta nousevaa. Ja odotimme innolla uuden kür-ohjelmamme esittämistä kilpailutilanteessa… Mutta tämä oli viisas ja kypsä päätös mielestäni ja ehdottomasti se oikea, sillä muut hevoset kotitallillamme olisivat myös uhan alla jos kilpailuihin olisi lähdetty.

6 thoughts on “Ypäjän kilpailut peruuntuivat meidän osalta

  1. Päätös oli aivan oikea. Minusta jo kilpailuiden järjestäjän pitäisi olla niin järkevä ja perua kisat.

    • Niinpä, onneksi kilpailut peruttiin nyt sitten kun tilanne paheni Ypäjällä :( ensi viikon Pietarsaaren aluekilpailut peruttiin myös ratsastajainliiton kehotuksesta.

  2. voihan herpesvirus… mutta harmi kun et pääse hallimestaruuksiin hienolla derecho ponillasi, koska on jo kilpaillut toisessa mestaruudessa. mutta toivottavasti osallistut nuorten hevosten aluemestaruuteen! olisi todella kiva nähdä se siellä ja luultavasti mitallikin tulee :)

    • Henna: ei pidä paikkaansa etten saisi osallistua. ”Uusi” sääntö astui voimaan ponien hallimestaruuksien jälkeen. Joten kilpailen Dudulla nuorten hevosten mestaruudesta 20.4. :)

      • kiva kuulla! joo huomasinkin tuon korjauksen pohjanmaan ratsastusjaoston sivuilla ;) anteeksi väärinkäsitys!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s