Derecho voittoon Vaasassa

Romeo ja Dudu kilpaili lauantaina Vaasan Hubertuksella aluekilpailuissa. Molemmat meni hyvin, mutta Dudu paremmin! Romeo sai yli 60% ja Dudu sai yli 66% joka riitti luokan voittoon. Ohjelmana ratsastettiin helppo B:3, jonka ratsastan taas ensi lauantaina kotikisoissa Kokkolassa joukkuemestaruuksien merkeissä. Susanna Kupari sijoittui toiseksi luokassa Sallin Sisulla. Susanna omisti Hacker-nimisen ihanan hevosen jolla kilpailin kesällä 2011 <3 Välillä on kyllä tosi ikävä ”Petteriä” (Hackeria), se oli niin huippu tyyppi! :D 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s