Kaksi kultaa kotiin vietäväksi

Niin siinä sitten kävi että täyspotti napsahti molemmille hevosille. Derecho voitti pienellä marginaalilla nuorten hevosten aluemestaruuden pohjanmaalla ja Roma tanssi auringon esille senioreiden sarjassa, josta palkittiin kultaisella mitalilla muun muassa… En voisi olla tyytyväisempi päiväämme! Ihanaa kun kova työ palkitaan.

Molempien hevosten kanssa olen tehnyt niiiin paljon töitä, matkan varrelle on mahtunut niin myötä- kuin vastoinkäymisiä ja aina ei ole ollut helppoa, kuten Roman ähkyleikkaus, jolloin pelkäsimme menettävämme hänet…

Tämä senioreiden aluemestaruus kulta oli erityisen merkittävä minulle ja Romalle, koska olen päättänyt lopettaa minun ja Roman aktiivikilpailu-uran näihin hienoihin suorituksiin, joita muistelen tulevina raskaina hetkinä, kun täytyy polkea hieman kovempaa vastatuulessa ennen seuraavia onnen hetkiä. Minä tiedän mitä ja miten paljon siihen vaaditaan. Ja kaikki on sen arvoista.

Romalla on ihan oma erityinen paikka sydämessäni. Hän on meidän shettiksen Henkan jälkeen se hevonen, joka on opettanut minulle kaikista eniten. Olen kiitollinen ihan jokaisesta päivästä Roman kanssa. Toivon hartaasti ratsastavani vielä jonain päivänä Roman jälkeläisellä. Tästä lähtien Romaa kohdellaan kuitenkin edelleen arvonsa mukaisesti, kuningattarena. Queen Julia forever <3

20130916-005717.jpg

20130916-005735.jpg

20130916-005744.jpg

20130916-005750.jpg

20130916-005757.jpg

Kuvat: kouluratsastaja Malin Aura.
Malinin blogi:
http://hemhososs.blogspot.fi/?m=1

6 thoughts on “Kaksi kultaa kotiin vietäväksi

  1. Onnea mahtavista voitoista! Kuvatkin ovat niin ihania, mutta olette te niin mahtava pari! Tsemppiä jatkoon :)

  2. hei en ollut huomannutkaan että tulet, tulen moikkamaan. Jos tulisit lauantaina niin olisit vonut tulla vietämään iltaa mun luo kun ersa ja soufi tullee tänne vkl. Mut kisoissa nähdään! laita vaikka teksti viestiä sun startti ajoista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s