Kiki Nyberg valmensi Kokkolassa

DSC_0025Poni: Derecho, kypärä Samshield, liivi Kingsland, softshell Pikeur, hanskat Roeckl, housut Pikeur Judy, satula Stübben, saappaat Königs SIR cherry, kannukset Sprenger, huopa Equiline, geeli (satulan alla) ACTON, pintelit Kavalkade, bootsit Kingsland.

Kiki Nyberg valmensi Kokkolassa

Saimme heppojen kanssa kokea harvinaista herkkua kun pitkäaikainen valmentajani Kiki saapui Kokkolaan pitämään valmennusta perjantaina ja lauantaina. Minä osallistuin valmennukseen kolmella: Derecholla, Anagårds Duracillalla ja Romanesque P:llä. Tämä valmennus teki terää! Cillalle tämä oli ensimmäinen valmennus koskaan. Kiki on valmentanut minua 8 vuotiaasta asti, eli nyt noin 12 vuotta.

Tänään ohjelmassa oli maneesilla käymistä ja maastoilua. Ihanan sunnuntain kruunasi jakso Solsidania (onnea onkimassa) joka on yksi lempi sarjoistani! Huomenna koulu alkaa 8.00 esitelmällä englanniksi, wish me luck ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s