Vad jag läser just nu

För tillfället håller jag på att läsa den tredje och sista boken från Sofi Fahrmans triologi av (genren) chick lit böcker som börjar med Elsas mode. Den andra boken heter Elsas värld och den sista jag som jag alltså läser för tillfället heter Elsas hemlighet. Jag kan rekommendera dessa böcker åt alla som älskar mode och är, eller känner sig som ungefär 20-åringar. Fem stjärnor från mig!ImageImageImage

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s