Tien päällä

Olimme tänään äitini, Monican kanssa Vaasassa seuraamassa Marko Björsin valmennuksia, ja hoidimme samalla töihin liittyviä asioita Vaasassa. Huomenna olemme jälleen tien päällä, kun suuntaamme Ähtävälle harjoituskilpailuihin tai ”Pay&dressage”, kuin tapahtuman nimi on. Menen Cillalla kaksi luokkaa, ja Monica ottaa oman hevosensa mukaan hakemaan varmuutta ja kokemusta. Kisojen jälkeen matka jatkuu hevosaiheiseen kuvaukseen…

Tässä Cillan sukutaulu:
Cillan sukutaulu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s