2 thoughts on “Sunnuntai Korsholmin kansallisissa

  1. Minkä merkkisiä nahkasaappaita käytät? Vuosien varrella olet varmaan kokeillut eri merkkejä, mistä on tullut suosikkisi? Itselläni on Königsit, mutta nyt on edessä uusien kisasaappaiden hankinta ja Petriet ovat alkaneet kiinnostaa.

    • Tällä hetkellä käytän Königs Sir-mallia ja Petrien Anky-mallia rinnakkain ja minun jalalle Königs sopii paremmin. Pidän myös erityisen paljon Sir mallista. Mountain horsen high rider saappaita käytin paljon kun ratsastin sisään Derechon ja Romanesque P:n ja silloin kun he olivat nuoria, koska pehmeämmillä saappailla saa pehmeämmän otteen nuorista hevosista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s