Ensi viikolla alkaa valmentajakoulutus!

Ensi viikolla olen yksi 20:stä henkilöstä joka aloittaa 1-tason valmentajakoulutuksen Vierumäellä, minä kuulun tietysti ratsastuksen valittuihin mutta mukana samanaikaisesti ovat myös auto- ja moottoriurheilun tulevat supervalmentajat. Tämä ensimmäinen jakso on intensiivinen kuivaleiri Vierumäellä ilman hevosia ja kestää kolme päivää. Olen innoissani ja tästä tulee jännittävää nähdä mitä koulutus tuo tullessaan! Olen jo palauttanut kaikki neljä etätehtävää, jotka pitää olla tehtynä ennen koulutuksen virallista alkamista, löytäisinpä samaa intoa koulutöihinkin ;D


vierumaki_logo_png

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s