Aika maksaa hevosen vuosimaksu

Enpä olisi kuukausi sitten uskonut kenen vuosimaksua tänä vuonna maksaisin. Mutta niin ne tilanteen muuttu minun kohdallani tällä kertaa ainakin hyvällä tavalla kun kohtalo saattoi minut ja Iriksen yhteen, kiitollinen siitä :)

Samalla kun maksoin Iriksen vuosimaksua aloin pohtimaan, että mistäköhän kisakautemme mahtaakaan alkaa tänä keväänä… En tiedä onko kukaan muu kuin minä laittanut merkille että Kipan uudistumisen myötä sieltä on hävinnyt kilpailuja, tai sitten järjestäjä on perunut aikeensa kilpailun järjestämisestä. Eli jos vertaa blogini kilpailukalenteria 2015 tämän hetkiseen Kipaan niin huomaa eroavaisuuksia…

ihanaa kun kisakausi alkaa pian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s