Antoisa viikonloppu Ypäjällä

Torstaista sunnuntaihin olimme äitini ja Iriksen kanssa Ypäjällä 1-tason valmentajakoulutuksessa. Ohjelma oli monipuolista ja varsinkin ELT Seppo Hyypän luento hevosen fysiologiasta oli erityisen mielenkiintoinen!! Läpäisin sääntökokeen jossa oli kysymyksiä yleisestä osasta, koulu-, este-, ja kenttäratsastuksesta. Esteraipan eninmäispituudeksi veikkasin 65cm, ja opein että se saa sittenkin olla hieman pidempi 😉

IMG_1339

IMG_1340

IMG_1341

IMG_1343

IMG_1342

IMG_1344

IMG_1333

IMG_1347

IMG_1352

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s