Iris d’Sier voitti jälleen

Olimme tänään Alavudella 2-tason koulukilpailuissa. Romanesque P eli Romeon oli kuudes luokassa helppo B:0 tuloksella 62%, kovasti oli ruuna intoa täynnä mutta ei se menoa haitannut. Tuntuu että meillä on Romeonkin kanssa hyvä meno päällä, treeniä lepoa ja lisää treeniä on meidän kesän jatkosuunnitelmat. Seuraavat kisat Romeolla taitaa olla sitten heinäkuun puolella.

Iris oli tänään rohkea tamma! Suorituksemme aikana satoi vettä, ja kisakentällä oli yksi kulma veden peitossa mikä oli aluksi ällöttävä, mutta selvisimme siitä yhdessä ;-) ja maneesin katon ränneistä lorisevasta vedestä puhumattakaan… En voi muuta sanoa kuin että olen tosi tyytyväinen! Olosuhteet eivät kelin puolesta kuitenkaan olleet kenellekkään ”ihanteelliset”. Irisksen tulos A-merkistä (ohjelma) oli tänään yli 68% ja paranettavaa jäi onneksi =) Meidän kahden seuraavat kisat on kesäkuun puolella.

   

Romeo ja Derecho palkintojenjaossa 😊  iso- ja pikkuveli

         

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s