Tierra del Fuego P voittoon 

Osallistuimme ”Donnan” kanssa seurakilpailuihin viime lauantaina. Kilpailimme ensimmäistä kertaa maneesissa jossa yleisöä oli paljon. Ohjelma oli C-merkin kouluohjelma  ja tulos 69,4%. Meillä oli vähän jännää ja todella hauskaa! En osannut odottaa näin hienoa suoritusta näin nuorelta Donnalta 😊 olen todella tyytyväinen!

  


Lauantaina 31.10. Osallistumme Match Show-näyttelyyn Isojärvellä.

Ps. Donnalla alemmassa kuvassa maailman paras tallitoppis, jossa liukaspintainen sisäpuoli joka ei takerru kiinni vaikka olisi klipattu hevone! Merkki Weatherbeeta ja Donnan loimi on kokoa 145cm joten osta omasi täältä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s