Onnenkyyneleitä viime lauantaina

Viime lauantaina olimme 2-tason kilpailuissa Haapavedellä. Olimme ilmoittautuneet Tierra del Fuego P ”Donnan” kanssa avoimeen helppo B-luokkan. Aamu meni hyvin, samoin matka… Sitten suoritus meni nappiin. Ja Donna on vasta 4-vuotias, joten tämän kauden tarkoituksena on hakea hyviä kokemuksia kisoista. En ollut pakannut valkoisia pinteleitä mukaan, eli se kertoo jo aika paljon… Mutta niin siinä sitten kävi että Donna voitti luokan 65% tuloksella!!! Täytyy kyllä kehua Donnaa nyt, se oli tosi vastaanottavainen koko suorituksen aikana ja käyttäytyi asiallisesti myös elämänsä ekoissa palkintojenjaoissa! Mentiin kunniakierroksella oikein laukkaakin! 


Tämä oli kyllä aivan mahtavaa! Nyt jatkamme samaan malliin Donnan kanssa, ahkerasti ja nöyrästi treenaten 😊

Kuvat: Monica Björndahl ja Toni Lassi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s